Vrtne dekoracije

Bliža se valentinovo:  Izdelajte srce iz lesa

Bliža se valentinovo: Izdelajte srce iz lesa

Bliža se valentinovo ob katerem lahko svoji dragi vašo ljubezen izkažete na poseben način: z lesenim srcem, ki ga izrezljate sami! Kako lahko enostavno naredite to dekoracijo iz hloda, smo v teh navodilih povzeli korak za korakom. Idealno za začetnike.

Izdelajte jelenčka iz lesa

Izdelajte jelenčka iz lesa

Ta očarljiv severni jelen bo takoj osvojil vaše srce. Izdelan iz hlodov, vej in z nekaj rezi motorne žage. Tu najdete navodila za njegovo izdelavo, vključno z nasveti za kul obleko za severne jelene.

Sami naredite švedsko baklo

Sami naredite švedsko baklo

Švedski ogenj je prijeten dodatek našim aktivnostim na vrtu: tako pozimi ko smo ob kuhanem vinu ali poleti z žarom z družbo na vrtu. Domače lesene bakle je mogoče hitro uporabiti. Pojasnjujemo, kaj je treba upoštevati pri izdelavi švedskega ognja. Enostavna izvedba, brez velikega truda.

Navodila: naučite se profesionalnega rezljanja lesa z žago

Navodila: naučite se profesionalnega rezljanja lesa z žago

Z metodo carving oz. rezljanjem iz lesa lahko vrtne figure iz lesa izrežete sami. Ta tehnika rezbarjenja lesa za začetek zahteva malo vaje, vendar je rezljanje preprostih figur enostavno tudi za začetnike.

Izrezljajte kipec sove v samo 5 korakih

Izrezljajte kipec sove v samo 5 korakih

Izrezanje sove iz lesa sploh ni težko. Naš članek ne razkriva samo, katere materiale potrebujete za izrezljanje sove. Pripravili smo tudi podrobna navodila po korakih in nasvete za nego vaše lesene sove.