Preprosto. Čisto. STIHL.

Cvetni prah, vročina in poletne nevihte so v poletnih mesecih nekaj neizogibnega. Vse to pa seveda pusti pečat na vaši vrtni terasi in vrtnem pohištvu, kot tudi na vašem ljubljenčku na dveh ali štirih kolesih. Za vas imamo rešitev za učinkovito čiščenje katerih koli površin! Preverite široko ponudbo visokotlačnih čistilnikov STIHL.

Aluminijasto ohišje črpalke, različni dodatki, robustni in vzdržljivi elektromotorji – to je le nekaj lastnosti teh spretnih in učinkovitih naprav..

Letošnjo sezono je asortiman visokotlačnih čistilnikov STIHL bogatejši še za enega člana. Spoznajte STIHL RE 80 X, ki vam je na voljo že za 139 EUR!

Visokotlačni čistilniki STIHL so vsestranski, tako da lahko z njimi opravite celo vrsto opravil. Tukaj je pet najboljših načinov, kako kar najbolje izkoristiti visokotlačni čistilnik:

  • čiščenje umazanije s teras in tlakovanih poti
  • čiščenje avtomobilov, koles in motorjev
  • čiščenje kosilnice in traktorja
  • čiščenje vrtnega pohištva
  • čiščenje fasade

Oglejte si široko ponudbo visokotlačnih čistilnikov STIHL kompaktnega razreda:

Visokotlačni čistilniki STIHL srednjega razreda pa so namenjeni za obrtnike ter zahtevnejše lastnike hiš, saj odstranijo tudi izredno trdovratno umazanijo. Na voljo imamo dva modela:

ODKRIJTE VSESTRANSKOST VISOKOTLAČNIH ČISTILNIKOV

Visokotlačni čistilniki postajajo vse pomembnejši pripomoček v gospodinjstvu in so dovolj vsestranski, da opravijo celo vrsto čistilnih opravil. Ko boste enkrat poskusili čistiti z visokotlačnim čistilnikom, se boste vprašali, zakaj ga niste uporabili že prej! Toda ne glede na to, ali ste jih že uporabljali ali šele razmišljate o nakupu, je tukaj nekaj načinov, kako lahko kar najbolje izkoristite svoj visokotlačni čistilnik:

ČIŠČENJE VRTNEGA POHIŠTVA

Kako pogosto je potrebno čistiti vrtno pohištvo, katera čistilna sredstva so primerna za posamezne površine in kdaj je lahko pri tem uporabite visokotlačni čistilnik STIHL RE? Tukaj boste našli tudi nekaj nasvetov o individualni negi vašega lesenega, plastičnega ali kovinskega vrtnega pohištva!

VEČ O ČIŠČENJU VRTNEGA POHIŠTVA

ČIŠČENJE DVORIŠČA IN OKOLICE HIŠE

Preberite si nekaj nasvetov, kako učinkovito očistiti teraso, poti in fasado vaše hiše. Predvsem si preberite, zakaj je čiščenje odtočne cevi in ​​žlebov pomembno ter kako to enostavno naredite z visokotlačnim čistilnikom STIHL RE.

VEČ O ČIŠČENJU DVORIŠČA IN OKOLICE HIŠE

PRANJE VOZIL Z VISOKOTLAČNIM ČISTILNIKOM

Ne glede na to, ali ima vaše najljubše vozilo dve ali štiri kolesa, motor ali ne - preberite si naše nasvete, kako temeljito očistiti vozilo z visokotlačnim čistilcem STIHL RE.

VEČ O PRANJU VOZIL

USTREZNA REŠITEV ZA VSAKO NALOGO

Naša ponudba ne obsega le pestre ponudbe modelov visokotlačnih čistilnikov STIHL, temveč tudi široko paleto dodatne opreme za različna opravila, kot so čiščenje avtomobila, lesene terase, vrtnega pohištva, žlebov, peskanje,…

ZA VSAKO VRSTO UMAZANIJE

Poleg pestre ponudbe visokotlačnih čistilnikov in dodatne opreme za njih vam nudimo tudi različna čistila, ki so optimalno prilagojena visokotlačnim čistilnikom STIHL. Čistila so razvita in izdelana v sodelovanju s podjetjem Sonax.

ZA VSAKO VRSTO UMAZANIJE

Več o načinu uporabe visokotlačnih čistilnikov STIHL in opremi za njih pa si lahko ogledate v naslednjem videu: